Stephan Wiersma Bewindvoerder

Wiersma Bewind & Budget is ontstaan vanuit zingeving!

Bewindvoerder zijn is een verantwoordelijk en mooi beroep en in 2018 heb ik voor dit interessante werk gekozen als zelfstandig ondernemer. Na bijna 20 jaar in de financiële sector gewerkt weet ik als geen ander hoe geld invloed kan hebben op je welzijn en gezondheid.

Een andere belangrijke reden om hiervoor te kiezen is dat mijn vader vorig jaar met Alzheimer opgenomen is in een verzorgingstehuis. Ik merkte wat er dan bij komt kijken en dat het juist belangrijk dat de financiën goed beheerd worden. Gelukkig is er veelal familie die goed kan helpen. Soms is een bewindvoerder een mooie oplossing.

Beschermingsbewind en het beroep van bewindvoerder is de laatste tijd op verschillende manieren in het nieuws. Er is behoefte aan kwalitatief goede bewindvoerders. Belangrijk, want er zijn maar liefst 1,4 miljoen mensen in Nederland die schulden hebben en veelal vanuit schaamte geen hulp durven te zoeken.

Hoe kan ik u helpen?
Heeft u hulp nodig bij het beheren of onder controle krijgen van uw geldzaken? Ik help u graag! Door mijn jarenlange ervaring op maatschappelijk en financieel gebied, ben ik in staat om complexe financiële situaties snel weer inzichtelijk te maken én onder controle te krijgen. Professioneel, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Voor mij is wederzijds vertrouwen en het maken van duidelijke afspraken met u belangrijk. Dan kunnen wij op een transparante manier samenwerken om het gewenste einddoel te bereiken.