Budgetcoach

Voor mensen met dreigende financiële problemen bied ik u budgetcoach traject aan voor een eenmalig bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van uw hulpvraag en is maatwerk.

Een budgetcoach zet ook in op gedragsverandering als dat nodig is. Dit gaat door middel van motiverende gesprekstechnieken, waarbij de authenticiteit van u gewaarborgd blijft. 

Wilt u meer weten wat er mogelijk is in uw persoonlijke situatie? Neemt u dan contact met mij op 06 1625 3960 of stuur een mail naar stephan@aksion.nu

Budgetbeheer

Bij budgetbeheer laat u  op vrijwillige basis uw inkomsten en uitgaven verzorgen door Wiersma Bewind & Budget. Ik kijk samen met u naar uw financiën en help u om weer grip te krijgen op de geldstromen.

Ik ontzorg u en leert u uw inkomen weer in balans te brengen met uw uitgaven. Bijvoorbeeld door samen met u naar wettelijke voorzieningen en faciliteiten zoals toeslagen te kijken en deze indien mogelijk aan te vragen

Budgetbeheer is voor mensen die grip op hun financiën kwijt zijn en zélf daar iets aan willen doen om het overzicht weer te pakken. Het aanstellen van een budgetbeheerder is een ingrijpende beslissing, maar wel een waarbij u zelf enige vrijheid en verantwoordelijkheid houdt.