Bij budgetbeheer Assen laat u  op vrijwillige basis uw inkomsten en uitgaven verzorgen door Wiersma Bewind & Budget. Ik kijk samen met u naar uw financiën en help u om weer grip te krijgen op de geldstromen.

Ik ontzorg u en leert u uw inkomen weer in balans te brengen met uw uitgaven. Bijvoorbeeld door samen met u naar wettelijke voorzieningen en faciliteiten zoals toeslagen te kijken en deze indien mogelijk aan te vragen.

Ook help ik u om overzicht te creëren en te houden. De basis ervan ligt in het voeren van een goede administratie. Daarvoor gebruik ik  een praktisch programma waarmee iedereen kan omgaan. Zo brengen wij stap voor stap uw budget weer in balans.

Zelf grip krijgen met Wiersma Bewind & Budget (budgetbeheer Assen)

Budgetbeheer is voor mensen die grip op hun financiën kwijt zijn en zélf daar iets aan willen doen om het overzicht weer te pakken. Het aanstellen van een budgetbeheerder is een ingrijpende beslissing, maar wel een waarbij u zelf enige vrijheid en verantwoordelijkheid houdt.

Budgetbegeleiding

Voor mensen met dreigende financiële problemen bied ik u budgetbegeleiding aan voor een eenmalig bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van uw hulpvraag.

Wilt u meer weten van budgetbeheer, budgetbegeleiding of wat er mogelijk is in uw persoonlijke situatie. Neemt u dan contact met mij op 06 16 25 39 60 of stuur een mail naar stephan@aksion.nu